Permanente make-up Amersfoort

De afgelopen jaren is de Permante make-up qua populariteit echt onwijs toegenomen. Daarom kunnen wij begrijpen dat het een hele uitdaging is om de juiste specialist te vinden voor jouw permanente make-up of andere beautybehandeling.
Als je op zoek bent naar de specialist op het gebied van Permanente make-up, voor Powder Brow’s, Permante make-up lippen of een eyeliner ben je bij Glam aan het juiste adres.

Waarom Glam de juiste keuze is voor jouw Permanente make-up:

Bij Glam, met jarenlange ervaring en expertise in permanente make-up, streven we naar perfectie. Door voortdurende bijscholing in de nieuwste technieken, bieden we altijd de mooiste resultaten. Bij ons staat maatwerk centraal. We bespreken uitgebreid jouw unieke wensen en gezichtskenmerken, zodat elke behandeling een op maat gemaakte, natuurlijke look oplevert.
Onze reputatie spreidt zich over heel Nederland, blijkt uit onze hoge beoordelingen op Google en ons boekingssysteem op de website

Vind je de stap naar permanente make-up toch nog iets te groot?

Probeer dan eens onze Hybrid behandeling. Tijdens deze behandeling waxen & shapen wij de wenkbrauwen en gebruiken wij onze nieuwste Hybrid verf die een natuurlijke stain achterlaten op de huid. Zo kan je een goede impressie krijgen van hoe de Powder Brow’s er ongeveer uit komen te zien.

Ook bieden wij de mogelijkheid om een gratis intake bij ons te plannen. Dit is een 1 op 1 gesprek met onze Permanente make-up specialiste om zo al je vragen te beantwoorden en te bespreken wat je kan verwachten tijdens de behandeling.