Over Glam Identity

Glam Identity is het nieuwste beautyconcept uit Amersfoort op het gebied van permanente make-up en schoonheidsbehandelingen. Vanaf 1 februari 2020 zijn wij gevestigd in een prachtige en ruim opgezette schoonheidssalon waar je in luxe en stijl kunt genieten van een zeer uitgebreid aanbod aan hoogwaardige behandelingen.

Glam Identity wordt geleid door eigenaresse Dorothea van Bockel. Dorothea heeft jarenlange ervaring als Allround Beauty Expert en heeft zich daarnaast gespecialiseerd in diverse toepassingen van PMU (permanente make-up). Of je nu voor de eerste keer permanente make-up wilt laten plaatsen of elders gezette PMU wilt laten corrigeren /verwijderen, bij Glam Identity ben je aan het juiste adres! Het overige dienstenportfolio van Glam Identity is overzichtelijk en tegelijkertijd zeer uitgebreid. In het behandeloverzicht tref je uiteenlopende behandelingen in de volgende categorieën:

  • Brows
  • Facial Treatments
  • Feet
  • Lashes
  • Lips
  • Nails
  • Waxing

Bij Glam Identity staat kwaliteit en klantervaring centraal in alles wat wij doen. Met de grootst mogelijke aandacht staan wij iedere dag garant voor een tevreden klant. U kunt bij binnenkomst genieten van een kop goede koffie of verse muntthee en tijdens de behandelingen wordt er uitsluitend gewerkt met de beste producten. Hiervoor werkt Glam Identity nauw samen met huisleverancier Germaine de Capuccini. De salon is gunstig gelegen op loopafstand van het Centraal Station Amersfoort en de nabije omgeving biedt meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid. U kunt rekenen op flexibele openingstijden en een ervaren team dat altijd met u meedenkt. Bovenal staat Glam Identity voor persoonlijke aandacht en net dat beetje meer doen.

Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze salon!

Glam Identity – Empowering Beauty

Permanente Make-Up

Behandelingen