Over Glam Identity

Glam Identity is het nieuwste beautyconcept uit Amersfoort op het gebied van permanente make-up en schoonheidsbehandelingen. Vanaf 1 februari 2020 zijn wij gevestigd in een prachtige en ruim opgezette schoonheidssalon waar je in luxe en stijl kunt genieten van een zeer uitgebreid aanbod aan hoogwaardige behandelingen.

Glam Identity wordt geleid door eigenaresse Dorothea. Dorothea heeft jarenlange ervaring als Allround Beauty Expert en heeft zich daarnaast gespecialiseerd in diverse toepassingen van PMU (permanente make-up). Of je nu voor de eerste keer permanente make-up wilt laten plaatsen of elders gezette PMU wilt laten corrigeren /verwijderen, bij Glam Identity ben je aan het juiste adres! Het overige dienstenportfolio van Glam Identity is overzichtelijk en tegelijkertijd zeer uitgebreid. In het behandeloverzicht tref je uiteenlopende behandelingen in de volgende categorieën:

  • Brows
  • Facial Treatments
  • Feet
  • Lashes
  • Lips
  • Nails
  • Waxing

Bij Glam Identity staat kwaliteit en klantervaring centraal in alles wat wij doen. Met de grootst mogelijke aandacht staan wij iedere dag garant voor een tevreden klant. U kunt bij binnenkomst genieten van een kop goede koffie of verse muntthee en tijdens de behandelingen wordt er uitsluitend gewerkt met de beste producten. Hiervoor werkt Glam Identity nauw samen met huisleverancier Germaine de Capuccini. De salon is gunstig gelegen op loopafstand van het Centraal Station Amersfoort en de nabije omgeving biedt meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid. U kunt rekenen op flexibele openingstijden en een ervaren team dat altijd met u meedenkt. Bovenal staat Glam Identity voor persoonlijke aandacht en net dat beetje meer doen.

Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze salon!

Glam Identity – Empowering Beauty

Permanente Make-Up

Behandelingen

BOEKINGSVOORWAARDEN

Aanbetaling
Voor het boeken van behandelingen dient een aanbetaling te worden voldaan. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs. Het resterende bedrag betaal je in de salon. Met de aanbetaling ben je verzekerd van een tijdslot bij Glam en reserveer je de exclusieve tijd en aandacht van onze specialisten. Je geeft ons hiermee tevens het vertrouwen dat je een overtuigde beslissing hebt genomen om een behandeling te ondergaan. Mocht de behandeling niet doorgaan op eigen initiatief of door een beslissing in overleg met Glam, retouren wij geen aanbetaling.
Dit omdat wij de geboekte tijd niet meer het laatste moment kunnen vullen met andere behandelingen.

Afspraak wijzigen/annuleren

Wijzigen
Je kunt eenmalig je afspraak wijzigen zonder dat je een nieuwe aanbetaling hoeft te doen, mits deze wijziging minimaal 48 uur voor je afspraak aan ons wordt gecommuniceerd. Wanneer je voor de tweede keer de afspraak wilt wijzigen, dient de afspraak geannuleerd te worden en een nieuwe afspraak gemaakt te worden waarbij opnieuw een aanbetaling gedaan dient te worden.

Annuleren
Afspraken kun je kosteloos annuleren tot 48 uur voor aanvang van de behandeling, LET OP: aanbetalingen voor de Permanente make-up vallen hier buiten. Voor niet tijdig afgezegde afspraken wordt de aanbetaling niet gerestitueerd.

Bij permanente make-up behandelingen: Zwangerschap
In geval van zwangerschap na de 1e behandeling, dient de touch-up behandeling binnen 10 weken te worden geannuleerd. Deze kan niet worden ingehaald na de zwangerschap en evt. borstvoedingsperiode. Omdat het pigment na deze periode teveel is vervaagd, geldt het tarief van een nieuwe behandeling.

Bij permanente make-up behandelingen: Verplaatsen 1e touch-up sessie
Na een powder brow behandeling wordt in de salon de 1e touch-up sessie ingepland. Deze behandeling dient binnen 5-10 weken na de eerste behandeling plaats te vinden omdat dit tijdsbestek optimaal is voor het bijwerken en versterken van de Powder Brow behandeling. Het is belangrijk op te merken dat wanneer de 1e touch-up sessie ná 10 weken wordt uitgevoerd, de mogelijkheid bestaat dat het pigment al te veel is vervaagd of dat de genezing van de eerste sessie te ver is gevorderd. Dit zorgt ervoor dat het herstelwerk intensiever is en meer tijd en inspanning vereist om het gewenste resultaat te bereiken. Na 10 weken vervalt de mogelijk tot de 1e touch-up sessie en dien je een ‘Touch-up Binnen 1 jaar’ te boeken.