Categorie:

Sorteer op:

Glam Customized Box

Manicure Shellac

Manicure Full Treatment – Incl. lakken (CND Shellac)

Hét paradepaardje onder de manicure behandelingen. De meest uitgebreide manicure van Glam Identity wordt gecombineerd met het lakken van de nagels met premium Shellac van CND. Een heerlijke behandeling met een langdurig resultaat. Na de Full Treatment zullen uw handen en nagels er in perfecte conditie uitzien, fluweelzacht aanvoelen en aangenaam ruiken.

 • 60 min
 • 60,00
Afspraak maken

Goed verzorgde handen en nagels zijn anno 2020 onmisbaar voor de representatieve en moderne vrouw. Aangezien dit lichaamsdeel continu blootstaat aan allerlei omgevingsfactoren is een regelmatige professionele verzorging van de handen geen overbodige luxe. Bij Glam Identity vinden we dat de handen en nagels best wat meer aandacht mogen krijgen en hebben daarom drie heerlijke manicure behandelingen voor u samengesteld.

Wat mag u minimaal van ons verwachten bij een Manicure Full Treatment:
– Een kopje goede koffie of een lekkere verse munt- of gemberthee
– Reinigen en desinfecteren van de handen en nagels
– Drogen van de handen en nagels met een warm compress
– Knippen van de nagels indien gewenst
– Vijlen van de nagels in ieder gewenst model en/of lengte
– Een heerlijke handscrub / handmassage met exfoliërende werking (het verwijderen van dode huidcellen)
– Een premium handmasker die voor optimaal resultaat even moet intrekken.
– Terugduwen en verzorgen van de nagelriemen
– Aanbrengen van CND Shellac op de nagels (minimaal 14 dagen resultaat!)
– Aanbrengen van een voedende en herstellende nagelriemolie
– Nabehandeling door middel van een langdurig verzorgende handcrème

* Exclusief oude Shellac van de nagels verwijderen. In combinatie met een Manicure Full Treatment wordt voor deze handeling een gereduceerd tarief van slechts €10,- in rekening gebracht.

Meer informatie
Manicure nagellak

Manicure Expert – Incl. lakken (CND Regular)

Gunt u uzelf naast de basis manicure net dat beetje extra? Kies dan voor de Manicure Expert van Glam Identity! Bij de Expert behandeling wordt de zeer functionele basis manicure uitgebreid met een heerlijke handscrub en een premium handmasker. Als kers op de taart worden uw nagels prachtig gelakt in één van de tientallen kleuren van het vooraanstaande CND Vinylux assortiment.

 • 45 min
 • 45,00
Afspraak maken

Goed verzorgde handen en nagels zijn anno 2020 onmisbaar voor de representatieve en moderne vrouw. Aangezien dit lichaamsdeel continu blootstaat aan allerlei omgevingsfactoren is een regelmatige professionele verzorging van de handen geen overbodige luxe. Bij Glam Identity vinden we dat de handen en nagels best wat meer aandacht mogen krijgen en hebben daarom drie heerlijke manicure behandelingen voor u samengesteld. Na afloop zien uw handen en nagels er weer in perfecte conditie uit, voelen fluweelzacht aan en ruiken heerlijk.

Wat mag u minimaal van ons verwachten bij een Manicure Expert:
– Een kopje goede koffie of een lekkere verse munt- of gemberthee
– Reinigen en desinfecteren van de handen en nagels
– Drogen van de handen en nagels met een warm compress
– Knippen van de nagels indien gewenst
– Vijlen van de nagels in ieder gewenst model en/of lengte
– Een heerlijke handscrub / handmassage met exfoliërende werking (het verwijderen van dode huidcellen)
– Een premium handmasker die voor optimaal resultaat even moet intrekken.
– Terugduwen en verzorgen van de nagelriemen
– Aanbrengen van CND Regular lak op de nagels
– Aanbrengen van een voedende en herstellende nagelriemolie
– Nabehandeling door middel van een langdurig verzorgende handcrème

Meer informatie
Huidanalyse

Gratis huidanalyse & advies

Benieuwd naar de gezichtsbehandelingen van Glam Identity? Wij stellen ons graag aan u voor! U bent daarom van harte welkom om de nieuwe Glam Identity salon vrijblijvend op afspraak te bezoeken voor een huidanalyse en persoonlijk advies.

 • 15 min
 • 0,00
Afspraak maken

Glam Identity is het nieuwste beautyconcept uit Amersfoort op het gebied van permanente make-up en schoonheidsbehandelingen. Vanaf 1 februari 2020 zijn wij gevestigd in een prachtige en ruim opgezette schoonheidssalon waar u in luxe en stijl kunt genieten van een zeer uitgebreid aanbod aan hoogwaardige behandelingen. U bent van harte welkom om eens vrijblijvend kennis te komen maken. Wij hopen dat een gratis professionele huidanalyse en een persoonlijk advies hiertoe een goede aanleiding geeft!

Naast onze vakkennis en ervaring gebruiken wij tijdens de huidanalyse de Observ 520®, één van de beste huidanalyse-machines beschikbaar op de markt. Hierdoor is het mogelijk om de gezichtshuid onder invloed van zes verschillende huidanalyse-modi te bekijken en vast te leggen. De gepatenteerde technologie, die gebruikmaakt van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, geeft inzicht in:

 • Afwijkingen in de pigmentatie
 • Verdeling van melasma pigmentatie
 • Huidschade door zonlicht
 • Gedehydrateerde huid/ milia (gerstekorrels)
 • Overmatige talgklierproductie/ vet huidtype (porfyrine)
 • Verstopte poriën
 • Lage talgklierproductie/ droog huidtype
 • Verhoornde huid
 • Huidveroudering zoals rimpels, huidverslapping en ouderdomspigmentatie
 • Gevoelige dunne kwetsbare huid
 • De textuur van de huidoppervlakte
 • Vasculaire gebieden (roodheid) Couperose en Rosacea
 • Verminderde bloedcirculatie
 • Huidirritatie

Geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvende huidanalyse? Reserveer uw afspraak direct.

Meer informatie
Dermapen Dermatech Pen

Dermatech Pen

Dermatech Pen (ook bekend als Dermapen) is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling en huidvernieuwing / anti-aging. De structuur van de huid wordt verbeterd, de teint wordt egaler, lijntjes en rimpeltjes worden minder zichtbaar en de huid wordt significant verbeterd.

 • 105 min
 • 125,00
Afspraak maken

De dermatech pen is een automatisch, minimaal invasief microneedling-apparaat, dat via een module met 36 elektrisch aangedreven micronaalden op gecontroleerde wijze ‘kanaaltjes” in de huid maakt. Hiermee wordt doelbewust een kleine ontstekingsreactie veroorzaakt in de huid. De fibroblasten worden hierdoor gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken, en als gevolg hiervan wordt de natuurlijke huidverbetering van binnenuit gestimuleerd. De behandeling is niet pijnlijk, wel kan tijdens en kort na de behandeling een licht prikkend gevoel worden ervaren.

Aanbevolen voor:
Een verslapte huid
Fijne lijntjes en rimpels
Pigmentvlekken
Littekens
Grote poriën

Wordt aangeboden op basis van kuurvorm:
Aanbevolen sessies gelaat: 4 sessies   (1 sessie per 2 weken).
Aanbevolen sessies lichaam (handen, decolleté): 4 sessies   (1 per week)
* Bij de afname van 4 sessies ontvangt u een 5e sessie kosteloos van Glam Identity

Werking en resultaten:
Globale anti-aging
Stevigheid en compactheid
Herstel van de gelaatshuid
Vervagen van rimpels
Revitalisering, een gezond uiterlijk
Homogene teint
Verbetert de textuur van de huid
Minimaliseert de grootte van de poriën

Meer informatie
Pedicure Amersfoort Shellac

Pedicure Full Treatment – Incl. lakken (CND Shellac)

Hét pronkstuk onder de pedicure behandelingen! De meest uitgebreide pedicure van Glam Identity (Pedicure Expert) wordt namelijk gecombineerd met het lakken van de teennagels met premium Shellac van CND. Een heerlijke behandeling die u helemaal klaarmaakt voor de zomer, of waardoor u zelfs tijdens de wintermaanden vol trots uw tenen durft te laten zien. Life is short, wear high heels!

 • 65 min
 • 65,00
Afspraak maken

De voeten zijn onmisbare hulpmiddelen die dagelijks intensief worden belast en dit zware arbeid resulteert meer dan eens in oncomfortabele huid- en nagelproblemen. Bij Glam Identity vinden we dat de voeten de best mogelijke verzorging verdienen en hebben daarom drie heerlijke pedicure behandelingen voor u samengesteld.

Pedicure Full Treatment:
Naast het functionele aspect van de Pedicure Basic staat bij de Pedicure Expert de ontspanning en het genieten evenzeer centraal. Zo bevat de Pedicure Expert een heerlijk ontspannende en intens zuiverende voetscrub die dode huidcellen effectief verwijdert en uw voeten fluweelzacht zullen doen aanvoelen. Alsof dat nog niet genoeg is, biedt Glam Identity ook de Full Treatment: dit is de uitgebreide Pedicure Expert behandeling inclusief het lakken van de teennagels met de premium Shellac van CND. U heeft hiermee het beste van twee werelden gecombineerd in één!

CND™ is dé autoriteit op het gebied van premium nagelbehandelingen en niet meer weg te denken uit het hogere segment schoonheidssalons. De unieke hybride Shellac™ formule wordt op de natuurlijke nagels aangebracht en geeft een ijzersterk en schitterend resultaat voor de duur van minimaal 14 dagen. CND Shellac™ is verkrijgbaar in meer dan 60 fenomenale kleuren en is 100% hypoallergeen, vegan en dierproefvrij.

Wij adviseren u een comfortabele broek te dragen waarbij de broekspijpen gemakkelijk opgerold kunnen worden. Voor optimale hygiëne raden tevens aan om een extra paar schone sokken mee te nemen. Voor een optimale conditie van uw voeten en teennagels zien we u na 4 tot 6 weken graag terug.

* Exclusief oude Shellac van de nagels verwijderen. In combinatie met een Panicure Full Treatment wordt voor het verwijderen van oude Shellac een gereduceerd tarief van slechts €10,- in rekening gebracht.

 

 

Meer informatie
Pedicure Amersfoort

Pedicure Expert

Geen enkel lichaamsdeel krijgt het zo zwaar te verduren als onze voeten, ze dragen ons letterlijk door het leven. Gun uw voeten daarom net dat beetje extra verzorging met de uitgebreide Pedicure Expert. Een buitengewoon fijne behandeling waarbij zowel huid- en nagelproblemen worden verholpen als ontspanning en het genieten centraal staat. Na afloop van de Pedicure Expert voelen uw voeten tevens fluweelzacht aan en ruiken heerlijk.

 • 45 min
 • 45,00
Afspraak maken

De voeten zijn onmisbare hulpmiddelen die dagelijks intensief worden belast en dit zware arbeid resulteert meer dan eens in oncomfortabele huid- en nagelproblemen. Bij Glam Identity vinden we dat de voeten de best mogelijke verzorging verdienen en hebben daarom drie heerlijke pedicure behandelingen voor u samengesteld. Naast het functionele aspect van de Pedicure Basic staat bij de Pedicure Expert de ontspanning en het genieten evenzeer centraal. Zo bevat deze behandeling een heerlijk ontspannende en intens zuiverende voetscrub die dode huidcellen effectief verwijdert en uw voeten fluweelzacht zullen doen aanvoelen.

Wat mag u minimaal van ons verwachten bij de Pedicure Expert:
– Een korte anamnese: het bespreken van de voorgeschiedenis en de huidige conditie van uw voeten.
– Een ontspannend voetenbad met zuiverende zeep om uw voeten intensief te reinigen en desinfecteren.
– Het drogen van uw voeten en teennagels met een warm compress.
– Het op gewenste lengte en model maken van uw teennagels door middel van knippen, vijlen en/of frezen.
– Vervolgens worden uw teennagels en nagelomgeving (incl. nagelriemen) grondig schoon gemaakt.
– Overtollig eelt of eeltkloven, wordt dit met een specialistische eeltfrees gereduceerd.
– Nagelproblemen zoals bijvoorbeeld een ingegroeide- of verdikte nagel worden verholpen.
– Huidproblematiek zoals bijvoorbeeld likdoorns zullen wij behandelen en verwijderen.
– Een ontspannende voetscrub / voetmassage met exfoliërende werking (het verwijderen van dode huidcellen).
Indien u uw teennagels niet laat lakken worden deze voor u gepolijst.
– Uw voeten worden opnieuw in het voetenbad gereinigd en gedesinfecteerd.
– Uw voeten worden met een langdurig verzorgend en hydraterende voetencrème ingesmeerd.

Wij adviseren u een comfortabele broek te dragen waarbij de broekspijpen gemakkelijk opgerold kunnen worden. Voor optimale hygiëne raden tevens aan om een extra paar schone sokken mee te nemen. Voor een optimale conditie van uw voeten en teennagels zien we u na 4 tot 6 weken graag terug.

De genoemde behandeltijd betreft een maximum behandeltijd en is gebaseerd op voeten en teennagels met een gemiddelde behandelbehoefte. Wanneer de conditie van uw voeten en/of teennagels verslechterd is, zullen wij mogelijk meer tijd nodig hebben. De eerste 5 minuten uitloop nemen wij graag voor onze rekening. We behouden ons het recht voor om nadien een toeslag in rekening te brengen met een maximum van €5,- per 5 minuten.

Meer informatie
Pedicure Amersfoort

Pedicure Basic

Een zeer functionele behandeling die de voeten verzorgt en huid- en nagelproblemen verhelpt. Laat u niet misleiden door het woord Basic, want de basis pedicure van Glam Identity is zeer uitgebreid. Geschikt voor diegenen die in relatief korte tijd de conditie van hun voeten willen verbeteren en veelvoorkomende ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingegroeide nagels willen bestrijden.

 • 35 min
 • 35,00
Afspraak maken

De voeten zijn onmisbare hulpmiddelen die dagelijks intensief worden belast en dit zware arbeid resulteert meer dan eens in oncomfortabele huid- en nagelproblemen. Bij Glam Identity vinden we dat de voeten de best mogelijke verzorging verdienen en hebben daarom drie heerlijke pedicure behandelingen voor u samengesteld. Na afloop van de Pedicure Basic hebben uw voeten en teennagels een boost gekregen en zijn huid- en nagelproblemen verholpen.

Wat mag u minimaal van ons verwachten bij de Pedicure Basic:
– Een korte anamnese: het bespreken van de voorgeschiedenis en de huidige conditie van uw voeten.
– Een ontspannend voetenbad met zuiverende zeep om uw voeten intensief te reinigen en desinfecteren.
– Het drogen van uw voeten en teennagels met een warm compress.
– Het op gewenste lengte en model maken van uw teennagels door middel van knippen, vijlen en/of frezen.
– Vervolgens worden uw teennagels en nagelomgeving (incl. nagelriemen) grondig schoon gemaakt.
– Overtollig eelt of eeltkloven, wordt dit met een specialistische eeltfrees gereduceerd.
– Nagelproblemen zoals bijvoorbeeld een ingegroeide- of verdikte nagel worden verholpen.
– Huidproblematiek zoals bijvoorbeeld likdoorns zullen wij behandelen en verwijderen.
Indien u uw teennagels niet laat lakken worden deze voor u gepolijst.
– Uw voeten worden opnieuw in het voetenbad gereinigd en gedesinfecteerd.
– Uw voeten worden met een langdurig verzorgend en hydraterende voetencrème ingesmeerd.

Wij adviseren u een comfortabele broek te dragen waarbij de broekspijpen gemakkelijk opgerold kunnen worden. Voor optimale hygiëne raden tevens aan om een extra paar schone sokken mee te nemen. Voor een optimale conditie van uw voeten en teennagels zien we u na 4 tot 6 weken graag terug.

De genoemde behandeltijd betreft een maximum behandeltijd en is gebaseerd op voeten en teennagels met een gemiddelde behandelbehoefte. Wanneer de conditie van uw voeten en/of teennagels verslechterd is, zullen wij mogelijk meer tijd nodig hebben. De eerste 5 minuten uitloop nemen wij graag voor onze rekening. We behouden ons het recht voor om nadien een toeslag in rekening te brengen met een maximum van €5,- per 5 minuten.

Meer informatie
Shellac voeten

Los te boeken: Lakken met CND Shellac

CND™ is dé autoriteit op het gebied van premium nagelbehandelingen en niet meer weg te denken uit het hogere segment schoonheidssalons. De unieke hybride Shellac™ formule wordt op de natuurlijke nagels aangebracht en geeft een ijzersterk en schitterend resultaat voor de duur van minimaal 14 dagen. CND Shellac™ is verkrijgbaar in meer dan 60 fenomenale kleuren en is 100% hypoallergeen, vegan en dierproefvrij.

 • 25 min
 • 25,00
Afspraak maken

Waarom werken wij met CND Shellac™?
CND™ is dé autoriteit op het gebied van premium nagelbehandelingen en niet meer weg te denken uit het hogere segment schoonheidssalons. Sinds de start van de Readers Choise Awards in 2004 wordt CND jaar op jaar door vakinhoudelijke experts tot de beste producent verkozen in uiteenlopende categorieën.

Al jaren staat de innovatie CND Shellac™ op eenzame hoogte en is de enige in de markt die niet gebruik maakt van de standaard Gel Polish formule. Shellac maakt daarentegen gebruik van een ‘’open systeem’’ waardoor de natuurlijke nagels optimaal kunnen ademen en niet verkleuren, dunner worden of beschadigd raken. Tevens zorgt de open structuur ervoor dat de natuurlijke nagel voor de behandeling niet gevijld hoeft te worden. Dankzij de kleine tunneltjes is het ook snel en verzorgend te verwijderen. Zowel geschikt voor de nagels van de handen als de voeten en daarom ideaal te combineren bij een manicure- of pedicure behandeling.

* Wanneer er eerst oude CND Shellac™ verwijderd moet worden, wordt daarvoor slechts €7,50,- in rekening gebracht. Dit betreft een korting van 50% op het standaardtarief voor Shellac verwijderen.

Meer informatie
Nagellak voeten

Los te boeken: Lakken met CND Regular lak

CND™ is dé autoriteit op het gebied van premium nagelbehandelingen en niet meer weg te denken uit het hogere segment schoonheidssalons. Sinds de start van de Readers Choise Awards in 2004 wordt CND jaar op jaar door vakinhoudelijke experts tot de beste producent verkozen in uiteenlopende categorieën. Keuze uit tientallen prachtige kleuren van vooraanstaande CND Vinylux assortiment.

 • 10 min
 • 10,00
Afspraak maken
Shellac verwijderen voeten

Los te boeken: Shellac verwijderen

Eén van de voordelen van Shellac is de robuustheid van de lak. Hierdoor kunt u rekenen op een langdurig mooi resultaat van uw nagelbehandeling. Het verwijderen van de Shellac is om dezelfde reden minder gemakkelijk dan bij kwalitatief mindere nagelproducten. Glam Identity helpt u graag bij het pijnloos, veilig en snel verwijderen van uw Shellac.

 • 20 min
 • 15,00
Afspraak maken

Met de juiste materialen en een extra paar getrainde handen verloopt deze klus een stuk soepeler. Dit doen wij o.a. met remover wraps die worden doordrenkt met een middel specifiek voor het verwijderen van Shellac. De remover wraps worden nauwgezet aangebracht en zullen enkel de nagels bedekken. De aanwezige macadamia olie zal de natuurlijke nagel tijdens de behandeling intensief hydrateren. Na circa 8 minuten worden de nagels van de wraps ontdaan en zullen eventueel achtergebleven restjes Shellac zorgvuldig verwijderd worden. Tot slot wordt er een voedende olie aangebracht op de nagels en nagelriemen. Uw bent nu weer helemaal klaar voor een nieuwe Shellac!

* Wanneer u besluit om tevens nieuwe CND Shellac™ te laten aanbrengen, wordt voor het verwijderen van uw oude Shellac slechts €7,50,- in rekening gebracht. Dit betreft een korting van 50% op het standaardtarief voor Shellac verwijderen. 

Meer informatie
Eet likdoorn ingegroeide nagel

Los te boeken: Likdoorn, Ingegroeide teennagel of eelt verwijderen

Last van een likdoorn, ingegroeide teennagel of overmatig eelt? Naast één van de heerlijke pedicure behandelingen kunt u bij Glam Identity ook kiezen voor een losse behandeling specifiek voor één van deze ongemakken.

 • 15 min
 • 15,00
Afspraak maken
waxen

Los te boeken: Waxen voeten

 • 10 min
 • 10,00
Afspraak maken
Manicure Amersfoort

Manicure Basic

Een heerlijke doelgerichte behandeling voor uw handen en nagels. Laat u niet misleiden door het woord Basic, want de basis manicure van Glam Identity is zeer uitgebreid. Geschikt voor diegenen die in relatief korte tijd een boost aan de conditie van hun handen en nagels willen geven.

 • 25 min
 • 25,00
Afspraak maken

Goed verzorgde handen en nagels zijn anno 2020 onmisbaar voor de representatieve en moderne vrouw. Aangezien dit lichaamsdeel continu blootstaat aan allerlei omgevingsfactoren is een regelmatige professionele verzorging van de handen geen overbodige luxe. Bij Glam Identity vinden we dat de handen en nagels best wat meer aandacht mogen krijgen en hebben daarom drie heerlijke manicure behandelingen voor u samengesteld. Na afloop zien uw handen en nagels er weer in perfecte conditie uit, voelen fluweelzacht aan en ruiken heerlijk.

Wat mag u minimaal van ons verwachten bij een Manicure Basic:
– Een kopje goede koffie of een lekkere verse munt- of gemberthee
– Reinigen en desinfecteren van de handen en nagels
– Drogen van de handen en nagels met een warm compress
– Knippen van de nagels indien gewenst
– Vijlen van de nagels in ieder gewenst model en/of lengte
– Een warm nagelbad
– Terugduwen en verzorgen van de nagelriemen
– Polijsten van de nagels
– Aanbrengen van een voedende en herstellende nagelriemolie
– Nabehandeling door middel van een langdurig verzorgende handcrème

Meer informatie
Shellac Gellak

Los te boeken: Lakken met CND Shellac

CND™ is dé autoriteit op het gebied van premium nagelbehandelingen en niet meer weg te denken uit het hogere segment schoonheidssalons. De unieke hybride Shellac™ formule wordt op de natuurlijke nagels aangebracht en geeft een ijzersterk en schitterend resultaat voor de duur van minimaal 14 dagen. CND Shellac™ is verkrijgbaar in meer dan 60 fenomenale kleuren en is 100% hypoallergeen, vegan en dierproefvrij.

 • 25 min
 • 25,00
Afspraak maken

Waarom werken wij met CND Shellac™?
CND™ is dé autoriteit op het gebied van premium nagelbehandelingen en niet meer weg te denken uit het hogere segment schoonheidssalons. Sinds de start van de Readers Choise Awards in 2004 wordt CND jaar op jaar door vakinhoudelijke experts tot de beste producent verkozen in uiteenlopende categorieën.

Al jaren staat de innovatie CND Shellac™ op eenzame hoogte en is de enige in de markt die niet gebruik maakt van de standaard Gel Polish formule. Shellac maakt daarentegen gebruik van een ‘’open systeem’’ waardoor de natuurlijke nagels optimaal kunnen ademen en niet verkleuren, dunner worden of beschadigd raken. Tevens zorgt de open structuur ervoor dat de natuurlijke nagel voor de behandeling niet gevijld hoeft te worden. Dankzij de kleine tunneltjes is het ook snel en verzorgend te verwijderen. Zowel geschikt voor de nagels van de handen als de voeten en daarom ideaal te combineren bij een manicure- of pedicure behandeling.

* Wanneer er eerst oude CND Shellac™ verwijderd moet worden, wordt daarvoor slechts €7,50,- in rekening gebracht. Dit betreft een korting van 50% op het standaardtarief voor Shellac verwijderen.

Meer informatie
Nagelstudio

Los te boeken: Lakken met CND Regular lak

CND™ is dé autoriteit op het gebied van premium nagelbehandelingen en niet meer weg te denken uit het hogere segment schoonheidssalons. Sinds de start van de Readers Choise Awards in 2004 wordt CND jaar op jaar door vakinhoudelijke experts tot de beste producent verkozen in uiteenlopende categorieën. Keuze uit tientallen prachtige kleuren van het vooraanstaande CND Vinylux assortiment.

 • 10 min
 • 10,00
Afspraak maken
Shellac verwijderen gellak

Los te boeken: Shellac verwijderen

Eén van de voordelen van Shellac is de robuustheid van de lak. Hierdoor kunt u rekenen op een langdurig mooi resultaat van uw nagelbehandeling. Het verwijderen van de Shellac is om dezelfde reden minder gemakkelijk dan bij kwalitatief mindere nagelproducten. Glam Identity helpt u graag bij het pijnloos, veilig en snel verwijderen van uw Shellac.

 • 20 min
 • 15,00
Afspraak maken

Met de juiste materialen en een extra paar getrainde handen verloopt deze klus een stuk soepeler. Dit doen wij o.a. met remover wraps die worden doordrenkt met een middel specifiek voor het verwijderen van Shellac. De remover wraps worden nauwgezet aangebracht en zullen enkel de nagels bedekken. De aanwezige macadamia olie zal de natuurlijke nagel tijdens de behandeling intensief hydrateren. Na circa 8 minuten worden de nagels van de wraps ontdaan en zullen eventueel achtergebleven restjes Shellac zorgvuldig verwijderd worden. Tot slot wordt er een voedende olie aangebracht op de nagels en nagelriemen. Uw bent nu weer helemaal klaar voor een nieuwe Shellac!

* Wanneer u besluit om tevens nieuwe CND Shellac™ te laten aanbrengen, wordt voor het verwijderen van uw oude Shellac slechts €7,50,- in rekening gebracht. Dit betreft een korting van 50% op het standaardtarief voor Shellac verwijderen. 

Meer informatie
Intakegesprek PMU

Gratis Intakegesprek PMU

 • 30 min
 • 0,-
Afspraak maken

Ombre Powder Brows

 • 180 min + gratis intake excl, nabehandeling
 • 350,00
Afspraak maken
Eyeliner boven

Eyeliner boven

 • 90 min excl. nabehandeling
 • 220,00
Afspraak maken

Eyeliner onder

 • 60 min excl. nabehandeling
 • 150,00
Afspraak maken

Eyeliner onder & boven

 • 120 min excl. nabehandeling
 • 300,00
Afspraak maken
Eyeliner Wing

Eyeliner Wing

 • 120 min excl. nabehandeling
 • 250,00
Afspraak maken
Permanente make-up lippen Amersfoort

Glossy Lips

 • 180 min excl. nabehandeling
 • 350,00
Afspraak maken
Touch-Up PMU

Touch up – Binnen 7 weken

 • 90 min
 • 50,00
Afspraak maken
Touch-Up PMU

Touch up – Binnen 16 maanden

 • 120 min
 • 150,00
Afspraak maken
PMU Verwijderen removal

PMU Verwijderen (vanaf €75 per behandeling)

 • 30 min
 • 75,00
Afspraak maken

Full Treatment: Brow Waxing & Shaping, Brow Tinting & Lash Tinting

Een drie-in-één topbehandeling voor zowel uw wenkbrauwen als wimpers. Door middel van waxen met premium LYCON wax, bijknippen en tweezing (pincet) shapen we uw wenkbrauwen eerst in een perfect natuurlijke vorm. Uw wenkbrauwen worden met een hoogwaardige verf getint en krijgen daardoor een voller en robuuster aanzien. Als finishing touch worden uw wimpers geverfd zodat uw ogen nog beter worden geaccentueerd. Circa 4 tot 6 weken resultaat waardoor mascara’s en het bijtekenen van de wenkbrauwen overbodig zijn.

 • 60 min
 • 60,00
Afspraak maken

Een combinatie van de drie behandelingen in één: Brow Waxing en Shaping, Brow Tinting en Lash Tinting. Bij de desbetreffende behandelingen treft u uitgebreide informatie over de afzonderlijke onderdelen van de Full Treatment.

Meer informatie
Lash lift tinting

Lash Lift & Tinting

Goed, beter, best. Dat is zeker van toepassing op de Lash Lift & Tinting behandeling. Uw wimpers zullen er na deze behandeling nog voller, gekrulder en langer uitzien. Door het verven van de wimpers bent u niet alleen verlost van wimperkrullers, maar ook mascara’s zijn gedurende 6 tot 8 weken overbodig.

 • 60 min
 • 60,00
Afspraak maken

Voor het mooiste resultaat raden wij aan om de wimpers bij de Lash Lift behandeling ook te laten verven. Uw wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken tot 8 weken zichtbaar. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kunt u de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

Uw wimpers zullen vlak na de behandeling nog aan elkaar geplakt zitten. Dit hoort zo en het is dan ook belangrijk dat u ze niet uit elkaar borstelt! Laat uw wimpers de eerste 24 uur na de behandeling ook niet in aanraking komen met water. Houd uw hoofd goed achterover onder de douche en was het gezicht alleen met een washandje, waarbij u uw ogen vermijdt. Na 24 uur kunt u de wimpers weer schoonmaken en borstelen. Ze zijn niet meer aan elkaar geplakt en het resultaat is nu pas echt goed zichtbaar. U kunt ook alles weer doen wat u normaal gesproken ook doet, zoals douchen, zwemmen en make-up dragen.

Uitgebreide informatie over de Lash Lift behandeling treft u onderstaand bij de Lash Lift behandeling.

Meer informatie
Lash lifting Amersfoort Glam Identity

Lash Lift

Natuurlijke lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers? Kies dan voor de Lash Lift van Glam Identity! Wordt 6 tot 8 weken wakker met stralende wimpers die u een frisse en open blik geven. Vergeet de wimperkrullers of extensions. Lash lifting is toe te passen op alle soorten wimpers, ongeacht de lengte of dikte van de wimpers.

 • 60 min
 • 55,00
Afspraak maken

Wat is een lash lift wimper behandeling?
Een lash lift is een wimperbehandeling, waarbij de eigen wimpers tijdens een behandeling met behulp van siliconen pads gelift en gekruld worden en meer volume krijgen. Het is een manier om uw wimpers voller te laten lijken, zonder lash extensions aan te brengen. Uw eigen wimpers worden over een siliconen pad heen gelegd, waarna er in verschillende fases verschillende vloeistoffen worden aangebracht. De grootte van de pad hangt af van de lengte van uw wimpers. Anders als bij lash extensions, is het verloop natuurlijk en zullen er geen gaatjes in de wimpers ontstaan. De Lash lifting behandeling wordt gecombineerd met een verzorgende keratine behandeling voor de wimpers. Hierdoor is de behandeling niet schadelijk voor de wimpers, en zal de conditie van de wimpers zelfs verbeteren. Een wimper cyclus heeft over het algemeen een duur van 8 weken. In deze periode vernieuwen uw wimpers zich. De lash lift behandeling heeft geen effect op de nieuwe wimperhaartjes.

Lash lifting is toe te passen op alle soorten wimpers, ongeacht de lengte of dikte van de wimpers. Er wordt aangeraden om de behandeling te combineren met het verven van de natuurlijke wimpers, zie hiervoor de behandeling Lash Lift & Lash Tinting. De producten die gebruikt worden bij de Lash behandelingen zijn niet schadelijk voor de eigen wimpers. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers. Gebruikt u ook nog mascara, dan zullen uw wimpers helemaal de show stelen. Het valse-wimpereffect. Maar dan helemaal van uzelf.

Voordelen de Lash Lift:
Lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.
6 tot 8 weken zichtbaar resultaat.
Geen wimperkrultang nodig.
Geen verder onderhoud nodig.
Kan de wimpers tevens kleuren d.m.v. het verven van de wimpers (Lash Tinting).
Voelt licht en natuurlijk aan.
Meer oogopslag, de ogen lijken groter.
De Lash Lift is niet schadelijk voor de eigen wimpers.
Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Meer informatie
Lash Tinting

Lash Tinting

Bent u één van de gelukkigen met lange en gekrulde wimpers van uzelf? Laat dan uw wimpers verven voor een nog voller en intenser aanzien. De Lash Tinting behandeling geeft een prachtig resultaat dat circa 6 weken zichtbaar blijft en mascara's overbodig maakt.

 • 15 min
 • 15,00
Afspraak maken

Uw wimpers zullen vlak na de behandeling nog aan elkaar geplakt zitten. Dit hoort zo en het is dan ook belangrijk dat u ze niet uit elkaar borstelt! Laat uw wimpers de eerste 24 uur na de behandeling ook niet in aanraking komen met water. Houd uw hoofd goed achterover onder de douche en was het gezicht alleen met een washandje, waarbij u uw ogen vermijdt. Na 24 uur kunt u de wimpers weer schoonmaken en borstelen. Ze zijn niet meer aan elkaar geplakt en het resultaat is nu pas echt goed zichtbaar. U kunt ook alles weer doen wat u normaal gesproken ook doet, zoals douchen, zwemmen en make-up dragen. De Lash Tinting behandeling geeft u circa 6 weken een prachtig resultaat.

Meer informatie

Brow & Lash Tinting

De Brow & Lash Tinting behandeling is een echte weldaad voor uw wenkbrauwen en wimpers. Na deze behandeling komt u circa 6 weken stralend voor de dag met volle en prachtige brows & lashes.

 • 30 min
 • 30,00
Afspraak maken

Brow Treatment Henna: Brow Waxing, Shaping & Henna Tinting

Brows like a boss. De Brow Treatment Henna is dé behandeling voor langdurig prachtige wenkbrauwen. Allereerst worden uw brows in een perfect natuurlijke vorm gebracht door middel van waxing en shaping. Hierna bent u helemaal klaar voor uw Henna Brows, een alom geprezen behandeling die niet meer weg te denken is uit de beauty-wereld. De hennaverf hecht behalve aan de wenkbrauwhaartjes ook aan de hoofdhuid en geeft een tot wel 6 weken lang schitterend resultaat. Uw wenkbrauwen zijn elegant en stijlvol, en door de henna treatment hebben deze een voller aanzien.

 • 45 min
 • 35,00
Afspraak maken

Henna zal door het natuurlijke karakter de structuur van het haar niet beschadigen, integendeel: het is zelfs gezond voor het haar! Naast de nieuwe kleur geeft de treatment ook een stralende glans. Samen met u kiezen we een passende kleur en u heeft daarbij keuze uit een ruim assortiment tinten.

Wij vragen u om voorafgaand aan de behandeling het gebied rondom de wenkbrauwen goed te scrubben. Dit zorgt ervoor dat de henna nog beter zal hechten en u dus langer van het resultaat kunt genieten. Tevens vragen wij u de eerste 48 uur na de behandeling het contact met water te vermijden en geen vette substanties (zoals oliën en/of gezichtscrème) op het gelaat aan te brengen.

Henna Brows voor de eerste keer? Om uit te sluiten dat uw huid allergisch zal reageren op de hennaverf, vragen wij u om eerst een testje te doen. Hiervoor kunt u gewoon bij ons langskomen. We zullen een klein beetje hennapasta op de onderarm aanbrengen. Indien binnen 48 uur geen allergische reactie optreedt, bent u ready-to-go voor uw Brow Tinting met Henna.

Meer informatie

Brow Treatment Regular: Brow Waxing, Shaping & Regular Tinting

Deze treatment geeft een enorme boost aan het aanzien van uw wenkbrauwen. We starten met het in perfecte vorm brengen van uw brows door middel van waxing en shaping. Hierbij maken we gebruik van premium LYCON wax, bijknippen en tweezing (ontharing door middel van pincet). Nadat uw wenkbrauwen gemodelleerd zijn volgt het tinten van de wenkbrauwen in één van de vele prachtige kleuren uit ons assortiment. De regular paint geeft gedurende voor circa 3 tot 4 weken een fantastische look aan uw wenkbrauwen.

 • 40 min
 • 35,00
Afspraak maken
Brow & Lash Tinting

Brow Lift & Tinting

Brow Lift / Brow Lamination is de nieuwe en innovatieve behandeling die uw wenkbrauwen lift en deze langdurig in een perfect model houdt. Maak de beautytrend van 2020 voor volle en perfect gemodelleerde wenkbrauwen helemaal af. Dit doet u uiteraard door als kers op de taart uw wenkbrauwen te verven in één van de fantastische tinten uit het assortiment van Glam Identity. U treft bij de losse Brow Lift behandeling (zonder verven) uitgebreide informatie over de Brow Lift.

 • 60 min
 • 65,00
Afspraak maken

Doordat uw wenkbrauwen worden gestyled vanaf de wenkbrauwaanzet zullen deze in perfecte shape worden gebracht, een vol en strak aanzien hebben en door de prachtige kleur zullen deze nog meer opvallen. Blijvend resultaat voor circa 6 weken.

Meer informatie
Brow & Lash Tinting

Brow Lift

Brow Lift, ook wel Brow Lamination genoemd, is dé beautytrend van 2020! Deze nieuwe en innovatieve behandeling lift uw wenkbrauwen en brengt deze in een langdurig perfect model. Een fantastische uitkomst voor wenkbrauwen die een verminderde symmetrie hebben, of waarbij eigenwijze haartjes niet optimaal in dezelfde richtingen staan. Wilt u simpelweg dat uw wenkbrauwen er nóg strakker en voller uitzien, dan is de Brow Lift zeker iets voor u!

 • 45 min
 • 55,00
Afspraak maken

Kiest u voor fluffy brows, waarbij de haartjes recht omhoog gepositioneerd worden? Of misschien juist een andere look? Dat is allemaal mogelijk! Voor we starten bespreken we uw situatie en wensen, en adviseren u over de mogelijkheden. Tijdens de behandeling worden uw wenkbrauwen op specialistische wijze in de perfecte positie gezet met behulp van krachtige lotion-formules. Dit serum is 100% dierproefvrij en heeft een sterk revitaliserend effect voor de haartjes. Hierdoor lijken de wenkbrauwen ook meteen veel voller en dit natuurlijk-ogende resultaat blijft ca. 6 weken aan, soms zelfs langer.

De Brow Lift / Brow Lamination behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen met normale tot volle wenkbrauwen. Het kunnen gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes zijn. De behandeling is niet geschikt wanneer u dunne, fijne, korte of heel weinig wenkbrauwhaartjes heeft. De Brow Lift wordt maximaal eens per twee maanden geadviseerd.

Na de behandeling is dit heel belangrijk:
Maak de wenkbrauwen niet nat de eerste 24 uur na de behandeling.
Ga niet in de sauna of zwemmen de eerste 24 uur na de behandeling.
Ga niet sporten (ivm transpireren) de eerste 24 uur na de behandeling.
Gebruik geen wenkbrauw styling producten de eerste 24 uur na de behandeling.
Geen gezichtsbehandelingen de eerste 24 uur na de behandeling.

Helaas kan deze behandeling niet bij iedereen gedaan worden, dit zijn de contra-indicaties:
Allergie voor de wimper lift (Lash Lift).
Als u hele dunne haartjes heeft.
Als u hele korte of weinig haartjes heeft.
Beschadigde huid in het gebied rondom de wenkbrauwen.
Acne rond de wenkbrauwen.
Bij een zwangerschap.
Wanneer u borstvoeding geeft.
Als je een gezichtspeeling hebt gehad.
Als uw huid een scrub heeft gehad.
Als u henna brows heeft.
Bij een verbrande huid door de zon.
Bij oog infecties.
Bij permanente make-up die nog niet volledig hersteld is.
Tijdens chemotherapie en bestralingen.

Meer informatie
henna brows

Brow Tinting Henna

Wilt u uw reeds gemodelleerde wenkbrauwen nog beter laten opvallen? Kies dan voor Brow Tinting met Henna als losse behandeling zonder waxing & shaping. Henna Brows, een begrip in de beauty-wereld, zijn uniek omdat de verf niet alleen hecht aan de wenkbrauwhaartjes, maar ook aan de hoofdhuid. Hennaverf blijft de gehele wenkbrauwcyclus zichtbaar op de wenkbrauwharen, waardoor tot wel 6 weken lang een schitterend resultaat mogelijk is.

 • 25 min
 • 20,00
Afspraak maken

Henna zal door het natuurlijke karakter de structuur van het haar niet beschadigen, integendeel: het is zelfs gezond voor het haar! Naast de nieuwe kleur geeft de treatment ook een stralende glans. Samen met u kiezen we een passende kleur en u heeft daarbij keuze uit een ruim assortiment tinten.

Wij vragen u om voorafgaand aan de behandeling het gebied rondom de wenkbrauwen goed te scrubben. Dit zorgt ervoor dat de henna nog beter zal hechten en u dus langer van het resultaat kunt genieten. Tevens vragen wij u de eerste 48 uur na de behandeling het contact met water te vermijden en geen vette substanties (zoals oliën en/of gezichtscrème) op het gelaat aan te brengen.

Henna Brows voor de eerste keer? Om uit te sluiten dat uw huid allergisch zal reageren op de hennaverf, vragen wij u om eerst een testje te doen. Hiervoor kunt u gewoon bij ons langskomen. We zullen een klein beetje hennapasta op de onderarm aanbrengen. Indien binnen 48 uur geen allergische reactie optreedt, bent u ready-to-go voor uw Brow Tinting met Henna.

Meer informatie
henna brows

Brow Tinting Regular

Zijn uw wenkbrauwen reeds goed gemodelleerd en wilt deze u als finishing touch professioneel laten verven? Uw wenkbrauwen krijgen daardoor een voller en robuuster aanzien en met kale plekjes wordt vakkundig afgerekend. We bepalen samen met u de gewenste tint en hierbij heeft u keuze uit een ruim assortiment. Gemiddeld geeft de behandeling circa 3 tot 4 weken een prachtige look aan uw wenkbrauwen.

 • 20 min
 • 17,50
Afspraak maken

Brow Waxing & Shaping

Prachtig verzorgde en elegante wenkbrauwen creëert u bij Glam Identity. Door middel van waxen met premium LYCON wax, bijknippen en tweezing (pincet) shapen we uw wenkbrauwen in een perfect natuurlijke vorm. Het resultaat is langdurig en wanneer de wenkbrauwhaartjes terugroeien zijn deze zachter.

 • 20 min
 • 25,00
Afspraak maken

Teen Brows

De Teen Brows behandeling is speciaal voor dames jonger dan 18 jaar. We verzorgen en shapen (waxen, epileren en knippen) jouw wenkbrauwen in een perfect natuurlijke vorm. Als finishing touch stijlen we jouw wenkbrauwen met professionele brow make-up.

 • 20 min
 • 20,00
Afspraak maken

Teen Brows & Tinting

Deze behandeling is dé wenkbrauwbehandeling voor dames jonger dan 18 jaar. Naast de Teen Brow behandeling worden jouw prachtig gemodelleerde wenkbrauwen ook geverfd in elk gewenste kleur. Het resultaat blijft wekenlang zichtbaar, waardoor jij je niet druk hoeft te maken over het dagelijks aanbrengen van brow make-up.

 • 30 min
 • 25,00
Afspraak maken
Male brows

Male Brows

Anno 2020 besteedt de moderne man tijd en aandacht aan een representatief uiterlijk en goed verzorgde en stijlvolle wenkbrauwen horen daar helemaal bij. Dit ondergewaardeerd deel van het mannelijk lichaam dat in grote mate de uitdrukking van het gezicht bepaalt, verdient het om goed verzorgd te worden zonder aan mannelijkheid in te leveren.

 • 20 min
 • 20,00
Afspraak maken
waxen

Waxen bovenlip of kin

 • 10 min
 • 10,00
Afspraak maken
waxen

Waxen bovenlip & kin

 • 15 min
 • 17,50
Afspraak maken
waxen

Waxen neus

 • 5 min
 • 7,50
Afspraak maken
waxen

Waxen gehele gezicht (bovenlip, kin, wangen & hals)

 • 25 min
 • 40,00
Afspraak maken
waxen

Waxen oksels

 • 20 min
 • 20,00
Afspraak maken
waxen

Waxen onderarmen

 • 20 min
 • 25,00
Afspraak maken
waxen

Waxen bovenarmen

 • 20 min
 • 25,00
Afspraak maken
waxen

Waxen gehele armen

 • 30 min
 • 30,00
Afspraak maken

Waxen onderbenen

 • 30 min
 • 30,00
Afspraak maken

Waxen bovenbenen

 • 20 min
 • 25,00
Afspraak maken

Waxen gehele benen

 • 45 min
 • 50,00
Afspraak maken
waxen

Waxen voeten

 • 10 min
 • 10,00
Afspraak maken
waxen

Waxen buik

 • 20 min
 • 25,00
Afspraak maken

Waxen onderrug

 • 20 min
 • 20,00
Afspraak maken
waxen

Waxen gehele rug

 • 30 min
 • 35,00
Afspraak maken
Brazilian wax

Brazilian Wax – Full Treatment

De meest geboekte waxbehandeling voor de intieme zone: De Full Treatment. Kies de Full Brazilian voor een volledige gewaxte schaamstreek, of behoudt een strip of triangle. Vergeet het regelmatig scheren en de vervelende bijeffecten. Kies voor een gladde en zachte huid zonder stoppeltjes, ingegroeide haartjes of irritaties. Langdurig resultaat! Alleen voor dames.

 • 60 min
 • 45,00
Afspraak maken

Of je nu voor het eerst een waxbehandeling neemt of al de nodige ervaring hebt, bij Glam Identity doen we elke keer ons best om jouw behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. We hebben jarenlange ervaring en in het nagenoeg pijnloos uitvoeren van de meest uiteenlopende waxbehandelingen en we weten wat jij belangrijk vindt. De behandeling vindt plaats in een discrete omgeving die van alle luxe en gemakken voorzien is. De aanpak bij Glam Identity is altijd professioneel, maar de sfeer ook ongedwongen en warm. We werken met de beste materialen en nemen de tijd voor een optimaal resultaat.

Premium Waxing by LYCON Precision Waxing:
Al tientallen jaren stelt het merk LYCON wereldwijd dé norm op het gebied van waxen en geniet een welverdiende internationale reputatie als de ‘crème de la crème’ van ontharingswax. Het is het meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale en internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. De LYCON wax formules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke wax in combinatie met verfijnde aromatische oliën met diverse heerlijke geuren. Nog belangrijker dan de geur is het resultaat van de waxbehandeling, en op dat gebied is LYCON ongeëvenaard. Dit wordt nu voortgezet met een nieuwe LYCON wereldprimeur, de nieuwe PINKINI-collectie. De PINKINI Brazilian Hybrid Hot Wax is een nauwkeurig afgestemde mix tussen de legendarische traditionele hot wax van LYCON en de moderne LYCOtec film wax formules. In combinatie met de verzorgende PINKINI Pré- en Post-waxlotions, zorgt dit voor een vrijwel pijnloze Brazilian waxbeurt.

De voordelen van LYCON:
Een langdurig resultaat tot wel 5 weken!
Een perfect gladde huid zonder stoppels, jeuk, ingegroeide haren of irritaties.
Waxen is al mogelijk vanaf een haarlengte van 1 mm!
De Hot Wax wordt aangebracht op relatief lage temperaturen.
De wax zich alleen aan de haartjes en niet aan de huid.
Is zacht en verzorgend voor de huid.
Is ook geschikt voor de gevoelige huidtypen.
De verfijnde aromatische oliën zorgen voor een heerlijke geurbeleving.

Onze aanpak voor waxbehandelingen:
Stap 1: De huid wordt intensief gereinigd met Lycotane Huidreiniger. Hiermee wordt bijvoorbeeld vuil, bodylotion of transpiratie verwijdert.
Stap 2: Er wordt een pre-waxing olie aangebracht. Dit creëert een beschermlaagje tussen de wax en de huid zodat de wax zich alleen aan de haartjes hecht en niet aan de huid.
Stap 3: Vervolgens wordt de wax op relatief lage temperatuur middels spateltechniek op de huid aangebracht en krijgt de tijd zich te hechten aan de haartjes.
Stap 4: De wax worden met een ervaren snelle handbeweging nagenoeg pijnloos verwijdert.
Stap 5: We brengen een extra verzorgende after-waxing olie aan. Hierbij worden eventueel achtergebleven waxrestjes verwijdert.
Stap 6: Tot slot brengen we een verzachtende en kalmerende crème aan om roodheid of irritaties nog beter te voorkomen.
Stap 7: Vind je het prettig om na jouw waxbehandeling te douchen? Glam Identity beschikt over een comfortabele doucheruimte.

Meer informatie
Brazilian wax bilnaad

Brazilian Wax – zonder bilnaad

De klassieke waxbehandeling voor uw intieme zone exclusief bilnaad. Kies de Full Brazilian voor een volledige gewaxte schaamstreek, of behoudt een strip of triangle. Vergeet het regelmatig scheren en de vervelende bijeffecten. Kies voor een gladde en zachte huid zonder stoppeltjes, ingegroeide haartjes of irritaties. Langdurig resultaat! Alleen voor dames.

 • 50 min
 • 40,00
Afspraak maken

Of je nu voor het eerst een waxbehandeling neemt of al de nodige ervaring hebt, bij Glam Identity doen we elke keer ons best om jouw behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. We hebben jarenlange ervaring en in het nagenoeg pijnloos uitvoeren van de meest uiteenlopende waxbehandelingen en we weten wat jij belangrijk vindt. De behandeling vindt plaats in een discrete omgeving die van alle luxe en gemakken voorzien is. De aanpak bij Glam Identity is altijd professioneel, maar de sfeer ook ongedwongen en warm. We werken met de beste materialen en nemen de tijd voor een optimaal resultaat.

Premium Waxing by LYCON Precision Waxing:
Al tientallen jaren stelt het merk LYCON wereldwijd dé norm op het gebied van waxen en geniet een welverdiende internationale reputatie als de ‘crème de la crème’ van ontharingswax. Het is het meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale en internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. De LYCON wax formules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke wax in combinatie met verfijnde aromatische oliën met diverse heerlijke geuren. Nog belangrijker dan de geur is het resultaat van de waxbehandeling, en op dat gebied is LYCON ongeëvenaard. Dit wordt nu voortgezet met een nieuwe LYCON wereldprimeur, de nieuwe PINKINI-collectie. De PINKINI Brazilian Hybrid Hot Wax is een nauwkeurig afgestemde mix tussen de legendarische traditionele hot wax van LYCON en de moderne LYCOtec film wax formules. In combinatie met de verzorgende PINKINI Pré- en Post-waxlotions, zorgt dit voor een vrijwel pijnloze Brazilian waxbeurt.

De voordelen van LYCON:
Een langdurig resultaat tot wel 5 weken!
Een perfect gladde huid zonder stoppels, jeuk, ingegroeide haren of irritaties.
Waxen is al mogelijk vanaf een haarlengte van 1 mm!
De Hot Wax wordt aangebracht op relatief lage temperaturen.
De wax zich alleen aan de haartjes en niet aan de huid.
Is zacht en verzorgend voor de huid.
Is ook geschikt voor de gevoelige huidtypen.
De verfijnde aromatische oliën zorgen voor een heerlijke geurbeleving.

Onze aanpak voor waxbehandelingen:
Stap 1: De huid wordt intensief gereinigd met Lycotane Huidreiniger. Hiermee wordt bijvoorbeeld vuil, bodylotion of transpiratie verwijdert.
Stap 2: Er wordt een pre-waxing olie aangebracht. Dit creëert een beschermlaagje tussen de wax en de huid zodat de wax zich alleen aan de haartjes hecht en niet aan de huid.
Stap 3: Vervolgens wordt de wax op relatief lage temperatuur middels spateltechniek op de huid aangebracht en krijgt de tijd zich te hechten aan de haartjes.
Stap 4: De wax worden met een ervaren snelle handbeweging nagenoeg pijnloos verwijdert.
Stap 5: We brengen een extra verzorgende after-waxing olie aan. Hierbij worden eventueel achtergebleven waxrestjes verwijdert.
Stap 6: Tot slot brengen we een verzachtende en kalmerende crème aan om roodheid of irritaties nog beter te voorkomen.
Stap 7: Vind je het prettig om na jouw waxbehandeling te douchen? Glam Identity beschikt over een comfortabele doucheruimte.

Meer informatie
Bikini Wax bikinilijn waxen

Bikini Wax

De Bikini Wax is een klassieker onder de waxbehandelingen en maakt jou helemaal klaar voor de zomer! De behandeling richt zich op de gebieden die bij het dragen van een bikini onbedekt blijven, zoals de liesstreek. Vergeet het regelmatig scheren en de vervelende bijeffecten. Kies voor een gladde en zachte huid zonder stoppeltjes, ingegroeide haartjes of irritaties. Langdurig resultaat! Alleen voor dames.

 • 20 min
 • 25,00
Afspraak maken

Of je nu voor het eerst een waxbehandeling neemt of al de nodige ervaring hebt, bij Glam Identity doen we elke keer ons best om jouw behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. We hebben jarenlange ervaring en in het nagenoeg pijnloos uitvoeren van de meest uiteenlopende waxbehandelingen en we weten wat jij belangrijk vindt. De behandeling vindt plaats in een discrete omgeving die van alle luxe en gemakken voorzien is. De aanpak bij Glam Identity is altijd professioneel, maar de sfeer ook ongedwongen en warm. We werken met de beste materialen en nemen de tijd voor een optimaal resultaat.

Premium Waxing by LYCON Precision Waxing:
Al tientallen jaren stelt het merk LYCON wereldwijd dé norm op het gebied van waxen en geniet een welverdiende internationale reputatie als de ‘crème de la crème’ van ontharingswax. Het is het meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale en internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. De LYCON wax formules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke wax in combinatie met verfijnde aromatische oliën met diverse heerlijke geuren. Nog belangrijker dan de geur is het resultaat van de waxbehandeling, en op dat gebied is LYCON ongeëvenaard. Dit wordt nu voortgezet met een nieuwe LYCON wereldprimeur, de nieuwe PINKINI-collectie. De PINKINI Brazilian Hybrid Hot Wax is een nauwkeurig afgestemde mix tussen de legendarische traditionele hot wax van LYCON en de moderne LYCOtec film wax formules. In combinatie met de verzorgende PINKINI Pré- en Post-waxlotions, zorgt dit voor een vrijwel pijnloze Bikini waxbeurt.

De voordelen van LYCON:
Een langdurig resultaat tot wel 5 weken!
Een perfect gladde huid zonder stoppels, jeuk, ingegroeide haren of irritaties.
Waxen is al mogelijk vanaf een haarlengte van 1 mm!
De Hot Wax wordt aangebracht op relatief lage temperaturen.
De wax zich alleen aan de haartjes en niet aan de huid.
Is zacht en verzorgend voor de huid.
Is ook geschikt voor de gevoelige huidtypen.
De verfijnde aromatische oliën zorgen voor een heerlijke geurbeleving.

Onze aanpak voor waxbehandelingen:
Stap 1: De huid wordt intensief gereinigd met Lycotane Huidreiniger. Hiermee wordt bijvoorbeeld vuil, bodylotion of transpiratie verwijdert.
Stap 2: Er wordt een pre-waxing olie aangebracht. Dit creëert een beschermlaagje tussen de wax en de huid zodat de wax zich alleen aan de haartjes hecht en niet aan de huid.
Stap 3: Vervolgens wordt de wax op relatief lage temperatuur middels spateltechniek op de huid aangebracht en krijgt de tijd zich te hechten aan de haartjes.
Stap 4: De wax worden met een ervaren snelle handbeweging nagenoeg pijnloos verwijdert.
Stap 5: We brengen een extra verzorgende after-waxing olie aan. Hierbij worden eventueel achtergebleven waxrestjes verwijdert.
Stap 6: Tot slot brengen we een verzachtende en kalmerende crème aan om roodheid of irritaties nog beter te voorkomen.
Stap 7: Vind je het prettig om na jouw waxbehandeling te douchen? Glam Identity beschikt over een comfortabele doucheruimte.

Meer informatie
Gevoelige huid

B-Calm – Voor de extreem gevoelige huid

Heeft u een zeer gevoelig of een intolerant huidtype of heeft u een huidaandoening zoals bijvoorbeeld rosacea? Gun uzelf dan de B-Calm behandeling van Glam Identity. De B-Calm verzorgingslijn is 100% compatibel met elk huidtype, zelfs de meest broze en gevoelige.

 • 50 min
 • 90,00
Afspraak maken

Na jarenlang klinisch onderzoek in samenwerking met de Universiteit van Valencia en onder dermatologisch toezicht, lanceert huisleverancier Germaine De Capuccini een premium verzorgingslijn voor de gevoelige tot zeer gevoelig huid: B-Calm.

Het exclusieve ingrediënt: SKINBIOME REPAIR is een prebiotische en probiotische samenstelling die is ontworpen om de bacteriële flora opnieuw in evenwicht te brengen en de natuurlijke afweersystemen te activeren, de eerste essentiële stap om de tolerantiedrempel van de huid te verhogen.

Uiteraard bevat de B-Calm lijn geen potentieel irriterende bestandsdelen zoals parfum, alcohol, siliconen en minerale oliën.

Aanbevolen voor:
Een leeftijd vanaf 18 jaar.
Een gevoelige/intolerante huidtypen die allergisch kan reageren.
Na een “crisis”: een laserbehandeling, chemische peeling, esthetische ingrepen.
Een huid met een allergische reactie.
Maandelijkse sessie of in kuurvorm.

Werking en resultaten:
De B-Calm gelaatsverzorging is een Flash-behandeling: na 1 sessie heb je een zichtbaar resultaat. In een enkele sessie worden uitermate herstellende resultaten verkregen. Na de ingreep is de huid kalm en ontstopt. Irritatie, roodheid en schilfering verbeteren aanzienlijk.

Meer informatie
E

Excel Therapy O2 – Preventieve anti-aging

Onze huid staat bloot aan talloze dreigingen van buitenaf, zoals vervuiling, UV-straling, stress, slaapgebrek, enzovoorts. Deze bedreigingen veroorzaken o.a. vroegtijdige veroudering van de huid. Excel Therapy o2 activeert en versterkt de afweersystemen van de huid waardoor het verouderingsproces preventief wordt vertraagd.

 • 60 min
 • 95,00
Afspraak maken

Tijdens de behandeling worden krachtige anti-verouderingsingrediënten ingezet die de huid voorzien van een hoge dosis zuurstof. Naast het versterken van de afweersystemen wordt tevens het zelfherstellend vermogen van de huid stimuleert.

Werking en resultaten: 
Ontgiften van de cellen.
De huid blijft langer in perfecte conditie, bruist van vitaliteit terwijl de tekenen van huidveroudering vervagen.
De huid is helder, fris en voelt zacht aan.
Preventieve anti-age werking.

Meer informatie

Hydracure – Voor een optimale hydratatie

Van dermatoloog tot schoonheidsspecialist, beauty-experts zijn het unaniem eens: niets gaat boven het hydrateren van de huid. Een goed gehydrateerde huid voelt zachter en gladder, en ziet er jonger uit. De Hydracure productlijn combineert hyaluronzuur met Japans vulkanische bronwater en zal de huid intensief hydrateren, herstellen en beschermen.

 • 60 min
 • 85,00
Afspraak maken

Hyaluronzuur is de belangrijkste lichaamseigen bouwsteen voor een optimale hydratatie en meer dan helft hiervan bevindt zich in onze huid. Helaas beschikken we in onze 35e levensjaar over nog maar circa 65% van de oorspronkelijke hoeveelheid hyaluronzuur, wanneer we 60 jaar zijn is dit nog maximaal 20%. De Hydracure productlijn combineert hyaluronzuur met Japans vulkanische bronwater en zal de huid intensief hydrateren, herstellen en beschermen. Na slechts 1 Hydracure behandeling heeft 100% van de cliënten een meer gehydrateerde huid.

Werking en resultaten:
Zorgt voor een onmiddellijke, intense en langdurige hydratatie.
Beschermt de huid tegen uitdroging en extreme weersomstandigheden.
Vervaagt fijne lijntjes en rimpels.
Maakt de huid soepeler en steviger

Meer informatie
Acne onzuivere huid

Purexpert – Voor de onzuivere huid (ook bij acne)

De Purexpert behandeling is een klassieke zuiverende gezichtsbehandeling die door de talgregulerende werking uitermate geschikt is voor de onzuivere huid en de huid met acne. De ingrediënten zoals theeboomolie, wilgenextract en rode klei helpen openstaande poriën te verkleinen en de onvolmaaktheden van de huid te verminderen.

 • 60 min
 • 80,00
Afspraak maken

Stap 1. Een diepgaande reiniging van de huid waarbij de huid een pure en matte conditie krijgt. Stap 2. Een grondige vernieuwing van de onzuivere huid, een fundamentele stap om dode huidcellen te verwijderen. Stap 3. Hydrateert intensief om terug te keren naar een zachte, egale en matglanzende huid. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen, leeftijden en gedurende elke periode van het jaar. Bij een huid met acne wordt deze behandeling ook in kuurvorm aangeboden alsmede producten voor thuisgebruik.

Werking en resultaten:
Geschikt voor mensen van leeftijden die een schonere huid willen.
Geschikt voor elk huidtype, in het bijzonder de vette en/of onzuivere huid.
Geschikt voor elke periode van het jaar.
Brengt de huid in balans en geeft een mat, zuiver en gelijkmatig resultaat.
Helpt om vette huid met puistjes en onzuiverheden te normaliseren.

Bij een huid met acne wordt deze behandeling ook in kuurvorm aangeboden alsmede producten voor thuisgebruik. Bel ons gerust eens of kom eens langs voor behandeladvies op maat.

Meer informatie

So Delicate – Voor de gevoelige huid

Heeft u een gevoelig huidtype? Dan is de So Delicate gezichtsbehandeling zeker wat voor u! Deze hypoallergene gezichtsverzorging is dermatologisch getest en geschikt bevonden voor de meest gevoelige en reactieve huidtypen. Geeft direct verlichting en een comfortabel gevoel, vermindert rode vlekken en de huid ziet er meer uitgerust uit.

 • 60 min
 • 80,00
Afspraak maken

Bij deze professionele behandeling wordt gebruik gemaakt van de So Delicate productlijn van het gerenommeerde merk Germain de Capuccini. Deze hypoallergene gezichtsverzorging is dermatologisch getest en geschikt bevonden voor de meest gevoelige en reactieve huidtypen. Geniet en ontspan tijdens deze delicate behandeling, ook wanneer u doorgaans een lage tolerantie heeft voor andere cosmetische producten.

Werking en resultaten:
Hydrateert, voedt en versterkt de beschermende barrière van de huid.
Geschikt om de huid te herstellen én om de schadelijke effecten van extreme klimaatomstandigheden (zon, koudheid, wind, etc.) te voorkomen.
Werkt antioxiderend en herstructurerend.
Verbetert op progressieve wijze de tolerantie van de huid.
Kalmeert onmiddellijk de onaangename sensaties van een gevoelige huid
Geeft direct verlichting, comfort en verzachting.

Meer informatie

Timexpert SNRS – Voor de rijpere huid

De jeugdigheid en schoonheid van de huid wordt grotendeels bepaald door het ’anti-stressvermogen’. Hiermee wordt de mate bedoeld waarin de huid weerstand kan bieden aan veroudering door de bedreigingen van buitenaf. De Timexpert SRNS is een professionele anti-aging behandeling op basis van een revolutionaire epigenetica-formule die het anti-stressvermogen van de huid 24 uur per dag activeert.

 • 60 min
 • 95,00
Afspraak maken

Epigenetica maakt mogelijk wat tot voor kort ondenkbaar was in de cosmetica: de slapende genen terug op “ON” zetten, zodat deze optimaal proteïnen kunnen produceren. De behandeling stelt de huid in staat zichzelf overdag te verdedigen tegen agressies uit de omgeving en ’s nachts haar cellulaire regeneratiemechanismen te heractiveren. De SRNS productlijn bevat hiervoor het ingrediënt Zinc-Glycine Complex, welke tijdens de IFSCC-conferentie in Melbourne (2009) een van de belangrijkste onderscheidingen in de cosmetica heeft ontvangen. De behandeling resulteert in huidverjonging, rimpelvermindering en een verbeterde hydratatie. Na de behandeling is uw huid direct steviger, elastischer en beter gevoed.

Werking en resultaten:
Een revolutionaire en bekroonde manier om de veroudering van de huid te vertragen.
De huid herleeft, is energiek en voelt zacht en comfortabel aan.
Ouderdomstekenen en vermoeidheid vervagen.

 

Meer informatie

Timexpert C+ (A.G.E) – Voor de doffe en futloze huid

Een revolutionaire anti-aging behandeling die de negatieve gevolgen van huidglycatie bestrijdt. Germaine de Capuccini combineert met de Timexpert C+ (A.G.E) productlijn het beste van recent onderzoek naar anti-verouderingsbehandelingen, namelijk de krachtige anti-oxiderende werking van vitamine C (VC-IP-derivaat) en het Ume-extract.

 • 60 min
 • 95,00
Afspraak maken

Vitamine C is een natuurlijk evenwichtsherstellende antioxidant die de meest doffe en futloze huid weer laat stralen. Het Ume-extract bevat o.a. krachtige proteïnes, mineralen, vetten, calcium, ijzer en organische zuren die het het glycatieproces afremmen. Glycatie is een langzame en onomkeerbare chemische reactie die afhankelijk is van de hoeveelheid suiker die we opnemen. Hierbij hopen AGE’s (Advanced Glycation End Products) zich op in de huid waardoor collageen- en elastinevezels worden afbroken. Glycatie versnelt het verouderingsproces waardoor de huid haar jeugdigheid en stevigheid verliest en dof wordt van kleur. De Timexpert C+ (A.G.E.)-behandeling remt de vorming van AGE’s en versnelt de afbraak van de reeds aanwezige. De vermoeide en doffe huid herkrijgt direct een opvallend jeugdig en steviger aanzien, straalt en ziet er weer glad en vitaal uit.

Werking en resultaten:
Aanbevolen voor bleke en doffe huidtypen.
Bestrijdt de negatieve effecten van glycatie die een vroegtijdige huidveroudering veroorzaken.
De vale of bleke kleur van de huid verdwijnt direct.
De stevigheid van de huid neemt significant toe.
De huid is beter gehydrateerd.
Aanbevolen leeftijd: vanaf 25 jaar.
Geschikt voor elk moment van het jaar.
Geschikt als een “flash”-behandeling (1 sessie) of in kuurvorm (4 sessies).

Meer informatie
Facelift

Timexpert LIFT(IN) – De natuurlijke facelift

Timexpert LIFT (IN) luidt een nieuw tijdperk in voor iedereen die te maken heeft met huidverslapping. Deze gespecialiseerde anti-aging behandeling geeft opnieuw volume aan de huid door twee complementaire acties: lipo-filling en hydro-filling. Een natuurlijke facelift voor uw gezicht en hals. Rimpels worden minder zichtbaar en de huidvolumes worden voller en opnieuw gepositioneerd.

 • 80 min
 • 115,00
Afspraak maken

Timexpert LIFT(IN) is voorloper op het gebied van de nieuwste invasieve esthetische technologie voor niet-invasieve behandelingen. Benieuwd naar het geheim? Dat is o.a. V-Matrix, een uiterst krachtige formule die tot in de kern van de huid doordringt om de oorzaken van verslapping diepgaand te herstellen: liftend, opvullend en opspannend.

De belangrijkste ingrediënten zijn oligosachariden uit knolcyperus (geeft de huid haar elasticiteit terug en stimuleert de productie van nieuw collageen), en biomoleculaire peptide (creëert van binnenuit een dicht, stevig en samenhangend netwerk in de huid). Daarnaast zorgen calcium en glucose dat de productie van hyaluronzuur wordt verhoogt, essentieel om de hydratatie te verbeteren. De combinatie van deze krachtige ingrediënten geven een enorme boost voor de aanmaak en activiteit van de belangrijkste bestanddelen die de huidmatrix organiseren en herstructureren.

Werking en resultaten:
Specialistische gezichtsmassage die de gelaatstrekken beter tot hun recht laat komen.
De dichtheid van de huid wordt aanzienlijk verhoogt.
Rimpels worden minder zichtbaar en de huid wordt beter gehydrateerd.
Geadviseerde leeftijd: vanaf 25 jaar.
Geschikt voor elke periode gedurende het jaar

Meer informatie
anti-rimpel

Timexpert Rides – Voor het botox-effect

Vergeet een toevlucht tot micro-injecties. Timexpert Rides de ultieme anti-agingtherapie om lijntjes en rimpels te verminderen en is daarmee hét alternatief voor chirurgie. De eerste behandeling ter wereld met een drievoudige werking tegen rimpels: contracties van de huid neutraliseren, de uitdrukkingslijnen opvullen én rimpels weer glad maken. Het BOTOX-effect!

 • 80 min
 • 105,00
Afspraak maken

Timexpert Rides is gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in de esthetische chirurgie en op de zelfregulerende mechanismen van de huid. Gebaseerd op exclusieve Pro-Collagestine-Fill Technology, peptiden en Micro Dermoxine Complex®. De krachtige formule in combinatie met de gespecialiseerd behandeling verbetert de architectuur en stevigheid van de huid. Daarnaast verhoogt het de productie van collageen waarmee op intensieve wijze het natuurlijke opvullende vermogen van de huid verbetert wordt. De expressielijnen in het gezicht vervagen, het oppervlak van de huid wordt gladder, de dichtheid wordt versterkt en huidveroudering wordt voorkomen. Timexpert reproduceert hiermee de werking van de micro-injecties met Botox®.

Werking en resultaten:
Aanbevolen voor vrouwen die rimpels en uitdrukkingslijnen willen verminderen zonder plastische chirurgie.
Vervaagt expressielijnen, vult rimpels van binnenuit op en maakt het huidoppervlak glad.
Verhoogt de stevigheid en dichtheid van de huid, waardoor huidveroudering voorkomen kan worden.
Zowel voor de huid die zijn eerste rimpels en expressielijnen krijgt, als voor de huid met diepere rimpels.
Aanbevolen leeftijd: vanaf 25 jaar.
Geschikt voor elke periode van het jaar.

Meer informatie

Timexpert White – Voor de huid met hyperpigmentatie

Een geavanceerde behandeling speciaal voor de huid met hyperpigmentatie of een ongelijkmatige teint. Timexpert White voorkomt, reguleert en corrigeert de overmatige aanmaak van melanine (pigment) waardoor de huid haar perfectie terugkrijgt. Bestaande pigmentvlekjes zullen worden geminimaliseerd en uitbreiding wordt onder controle gehouden.

 • 60 min
 • 95,00
Afspraak maken

Anti-aging verzorging speciaal voor de doffe huid met vlekken en hyperpigmentatie. Deze lijn bestrijdt hyperpigmentatie als gevolg van leeftijd, zon, genetische of hormonale factoren. Er zijn 2 fases: 1.Peelt de huid en 2.Maakt ze lichter. U mag een stralende huid verwachten met een verhelderende teint

.

De aanbevolen leeftijd voor de Timexpert White behandeling is vanaf 25 jaar en voor elke periode van het jaar. U mag zich kort na de behandeling echter niet blootstellen aan de zon en dient u uw huid te beschermen met een hoge beschermingsfactor. Daarom raden wij u aan deze behandeling niet voorafgaand aan een zonvakantie te ondergaan.

Werking en resultaten:
Anti-aging verzorging speciaal voor de doffe huid met vlekken en hyperpigmentatie.
Voorkomt, reguleert en corrigeert de aanmaak van melanine.
Huidige pigmentatie wordt geminimaliseerd en uitbreiding ervan wordt onder controle gehouden.

Meer informatie

Gratis PMU intake?

Reserveer direct